Palveluksessasi


Tallin ja tilan toiminnasta vastaa Ansku Lehto.
Viime vuodet Ansku on ollut täystyöllistetty ratsupuolella, vuodesta 2013 yksinomaan Gustafsbäckin ratsutilalla.
Anskulla on laaja-alainen osaaminen alalta, sillä hän on vuosien saatossa ammentanut hevosoppinsa ratsujen lisäksi ravipuolelta, jossa hän työskenteli kilpahevosten hoitajana, treenaten, ruokkien, opettaen ja hoitaen. Siinä sivussa hän kävi myös hevostenhoitajan oppisopimuskoulua, ratsupuolelta vastaavalta linjalta valmistuttiin tallimestariksi.

Nuorten hevosten sisäänratsastuksesta ja koulutuksesta huolehtii Silja Oranen-Ben Fatma.
Silja on kilpaillut vanhemmilla hevosillaan esteitä kansainvälisellä 130cm tasolla mutta on viime vuodet keskittynyt nuorten hevosten kouluttamiseen ja eteenpäin viemiseen, vanhempien kilpakumppanien eläköityessä ja siirtyessä siitokseen.
Hevoskärpänen tarttui Siljaan jo nuorena, vanhempien mukana ratsastusleireillä kulkiessa. Omien hevosten lisääntyessä perhe hankki Gustafsbäckin ratsutilan vuonna 2006. Tämän jälkeen valmennus- ja kilpailumatkat ovat vieneet Siljaa Hollantiin ja Ranskaan asti.
Kansainvälistä kilpailukokemusta karttui etenkin Ranskassa vietetyn vuoden aikana, jolloin kisamatkat ulottuivat niinkin upeisiin paikkoihin kuin Chantilly ja Fontainebleau.
Nuorten hevosten ratsutukseen Silja on perehtynyt Nanningin perheen luona Hollannissa ja Niels Nanning käykin säännöllisesti Gustafsbäckin ratsutilalla valmentamassa.

Ansku Ansku


Silja Silja